Culinaire Workshop

Lekker samen thuis aan de slag om daarna te genieten van uw zelf bereide heerlijke gerechten. Dat kan met een culinaire workshop van Thuiskoken Zundert. Leuk en interessant om op deze manier meer te leren over producten, bereidingen en presentatie, maar vooral om gezellig samen te koken en te eten.

Tijdens de workshop gaan de deelnemers in teams aan de slag met de verschillende gangen op het menu. Vooraf kunnen eventuele wensen doorgesproken worden, zodat u zeker weet dat iedereen met plezier en smaak kan meedoen. Hiervoor wordt (op basis van je wensen) per persoon per gang een bedrag  gerekend. Een bijpassend bier of wijnarrangement behoort ook tot de mogelijkheden. Hiervoor werkt Thuiskoken Zundert regelmatig samen met Mijn Wijntje in Oud-Gastel. De gekozen wijnen zijn in perfecte harmonie met de gerechten die per gang worden geserveerd. Een wijnarrangement is er voor €7,50 per persoon, per glas. Of kies voor een arrangement per fles. Bij beide wijnarrangementen zijn water en bruiswater inbegrepen.
Na afloop ontvangt iedere deelnemer een bijpassend receptenboekje met daarin alle gerechten die tijdens de workshop zijn bereid. Leuk om alles nog eens opnieuw te kunnen maken.