Over Thuiskoken Zundert

Met Thuiskoken Zundert geeft chefkok Cédric Koetsenruijter u de ervaring van een sterrenrestaurant, maar dan gewoon bij u thuis. Verfijnde gerechten die garant staan voor een geweldige smaakervaring en waarbij ook gespeeld wordt met textuur, bereidingen en presentatie. En dat alles met zoveel mogelijk seizoensgebonden en biologische producten die regelmatig zelfs uit eigen moestuin komen: dichter bij de bron is haast niet mogelijk!

Cédric is een echte vakman wiens culinaire basis al in zijn jeugd werd gelegd. Een basis die vooral bestond uit echt alles zélf maken: van specerijmixen tot sauzen en van banket tot ijs. En niet zelden wordt ook nu de ijsmachine mee naar de thuiskooklocatie gebracht om ter plekke supervers ijs voor de gasten te draaien.
Deze liefde voor koken zorgde ervoor dat Cédric een koksopleiding volgde en vervolgens in verschillende restaurants in Nederland en België werkte om ervaring op te doen. Daar is hij overigens nog steeds weleens te vinden: als invalchef bijvoorbeeld. Daarnaast wordt Cédric regelmatig ingehuurd voor demo’s op locatie of door cateraars die extra ondersteuning en kennis nodig hebben. Het maakt hem tot een veelzijdige en allround chef die in alles wat hij doet zijn passie voor goed eten laat spreken.